DrumandBass.nl
Blackout Sample Pack 001
Home » Blackout komt met serie sample packs

Blackout komt met serie sample packs

Blackout heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend roster opgebouwd van artiesten die releases hebben uitgebracht op het label. Muziek van onder andere Audio, Current Value, State of Mind, Telekinesis, Neonlight, Pythius en natuurlijk Black Sun Empire zelf heeft internationaal uit menig soundsystem staan beuken en de impact van het label is dan ook niet te ontkennen. Tijd voor een volgende stap, Blackout komt nu namelijk met een serie vette sample packs.

Met deze stap zal de visie van Black Sun Empire nog verder reiken in de scene en nog meer terecht komen bij zowel gevestigde als opkomende producers. Elke samplepack bestaat uit een verzameling van pads, bass, drums / percussie, sound effects en synths, gemaakt door pioniers uit de elektronische muziek.

Sample pack nummer 1 in de serie bevat werk van 4 zeer gerespecteerde producers uit de tegenwoordige drum and bass scene. Label eigenaars en eindbazen Black Sun Empire trappen de serie af, gevolgd door Neonlight, Pythius en Proxima. Een gouden combinatie die een samplepack heeft opgeleverd die iedere producer, veteraan of beginner kan gebruiken bij het produceren van zijn tracks.

Blackout Sample pack 001 is voor een kleine prijs van €19,95 te krijgen exclusief verkrijgbaar in de Blackout store op: blackoutmusic.nl/store. Grijp je kans!

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.