DrumandBass.nl
Curated By Icicle
Home » Curated By Icicle line-up bekend

Curated By Icicle line-up bekend

Curated By Icicle
Je had het misschien al iets eerder kunnen weten, aangezien er hier en daar al posters rondzwierven, maar afgelopen week is de volledige line-up voor Curated By Icicle bekend gemaakt op Facebook. We moeten nog heel even geduld hebben tot het feest in maart 2018 losbarst, maar het wachten is deze line-up meer dan waard.

Curator Icicle is lekker bezig geweest en hij heeft een heerlijke line-up samengesteld.  Voor deze editie zijn namelijk uitgenodigd: Dub Phizix & Strategy, Ulterior Motive, Proxima en Switch. De enige echte SP:MC komt de avond hosten, en uiteraard draait de beste man  zelf ook een set. Wat een dikke line-up weer, niet?! Ik ga het  gewoon alvast zeggen, Curated By is nu al een van mijn favoriete feestjes!

 

Zaterdag 18 maart gaat Curated By Icicle plaatsvinden, dus markeer die datum maar even goed in je agenda. Van 23.30 tot 05.00 uur de volgende ochtend is dan de Amsterdamse poptempel Paradiso weer the place to be. Wil je er graag bij zijn dan zijn tickets voor deze avond momenteel verkrijgbaar voor de zeer schappelijke prijs van € 18,16. Ga daarvoor naar de website van Paradiso.

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.