DrumandBass.nl
High Tea
Home » High Tea gaat de grens over

High Tea gaat de grens over

Het gaat High Tea Music voor de wind, men gooit toffe feesten in het Patronaat in Haarlem en in de Melkweg in Amsterdam en óók de releases van het label komen lekker steady naar buiten. Er is spannend nieuws te melden, want High Tea gaat dit jaar naar het buitenland!

In juli van dit jaar zal Hospitality namelijk 5 dagen lang een festival organiseren in Tisno, Kroatië, waar High Tea Music onderdeel van gaat uitmaken. Hospitality On The Beach vindt plaats in The Garden Resort, een intiem privé strand waar meerdere podia komen te staan. Hier word je omgeven door prachtige strandjes, verschillende bootfeesten, kraakhelder water en after parties onder een met sterren overgoten hemel die tot aan zonsopgang duren. Check de website van The Garden Resort en je hebt meteen zin om tickets te boeken.

High Tea Music gaat een stage hosten op dit kleine paradijs aan de Dalmatische Zee en bevindt zich daarmee onder partijen als onder andere Critical Music, Sun and Bass, Spearhead en natuurlijk Hospitality. Niet misselijk zeg!

Hospitality On The Beach gaat ongewtijfeld een dikke hit worden, dus houd het Facebook event en/of de website van Hospitality On The Beach in de gaten.

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.