DrumandBass.nl
Killbox
Home » Killbox kondigt debuutalbum Pleasure Palace aan

Killbox kondigt debuutalbum Pleasure Palace aan

Killbox
Ed Rush en Audio vormen sinds november 2016 samen het titanenduo Killbox en 1,5 jaar later alweer kondigen zij hun eerste album in deze samenstelling aan. Pleasure Palace gaat de LP heten en het komt op vrijdag 8 juni aanstaande uit en zal gelanceerd worden op RAM Records.

De ware liefde voor de muziek en de wil om de grenzen te verleggen in zowel de producties als het creatieve gedeelte heeft ervoor gezorgd dat de artiesten op een natuurlijke manier met elkaar begonnen met samenwerken. Het duo Killbox is uiteindelijk ontstaan tijdens een b2b set van de beide heren in Fabric in Londen en intussen is het uitgegroeid tot een volwaardig muzikaal project.

De Pleasure Palace LP bestaat uit 14 tracks die de diversiteit van het duo benadrukken. Een deel van deze tracks is al eens uitgebracht als single, maar er zijn genoeg ook nieuwe tracks te bewonderen. Het album weerspiegelt hun sound, hun geschiedenis, hun toekomst en de vele andere kanten die de artiesten kennen.

Hieronder is de volledige tracklist te vinden en in de komende weken zullen audio clips ervan naar buiten komen. Volg daarom Killbox om op de hoogte te blijven:  https://www.facebook.com/killboxuk/

Tracklist

 1. Colony
 2. Cousin Of Zilch
 3. Kashmere Uzi
 4. Click Bait (Feat Rhyme Tyme)
 5. Goldfoot
 6. Kurtz
 7. Neverwhere
 8. Nitty Gritty
 9. Shoreditch Shuffle
 10. Witchmaker
 11. Delete Profile
 12. Real World
 13. Soul Eject
 14. Troll Eater

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.