2 mei, 2012

LBC – CHAMPION SOUND VS KAPUTT

gepost door: Marc

Champion Sound vs Kaputt 27/04/2012

Op vrijdag 27 april is de DrumandBass.nl crew bij LBC Champion Sound vs Kaputt in het Paard van Troje in Den Haag geweest. Met de diverse namen in de line-up zoals: Netsky, Hatcha, Subscape, Mind Vortex &Gapjunxion b2b Jigsaw was het evenement in de voorverkoop al uitverkocht! Het was echt de nacht voor de dikste platen. De organisatie bracht ons ook een breed scala aan Mc’s zoals: Crazy D, Mc AD & Mc Dart die de vocale ondersteuning brachten en de menigte op zijn kop zette gedurende de gehele nacht.

Meteen bij aanvang van het feest vulde de zaal zich razendsnel. Iedere centimeter van de dansvloer was de hele nacht bezet door de skanking mensen! Na de Gapjunxion b2b Jigsaw set was het zo bloedheet dat de mensen zo ongeveer smolten. De volgende stap in de line-up was Hatcha, die ons voorzag van een set vol hoge kwaliteit dubstep. Na middernacht gaf Hatcha het stokje over aan de snelst stijgende ster binnen de drum and dass: Netsky. Het publiek ging compleet uit zijn dak bij zijn rollende drums, huiverende subs en oppeppende asymmetrische synth melodieën en pianotoetsen die kenmerkend zijn voor Netsky’s sound. Het was feel-good-dancefloor-gestuurdeliquid drum and bass op z’n top. Na 2 uur nam Subscape het over en diende zijn schotel met opstuwende gelikte dubstep op. Navolgend op Subscape was Mind Vortex, de laatste act van de nacht. Deze jongens presteerden het om de zaal vol te houden tot het einde!

Het was een behoorlijk spektakel met een overweldigende ontvangst van alle aanwezigen. De crew van DrumandBass.nl presteerde het om een exclusief interview met wonderkind Netsky te mogen houden! Die is hier binnenkort te lezen.

Het volgende LBC feest is 26 mei in poppodium het LVC in Leiden.


Comments

Loading Facebook Comments ...

4 Reacties op LBC – CHAMPION SOUND VS KAPUTT

 1. Baardmans op 7 mei 2012 om 19:27

  Party was heel dik, alleen ik blijf me verbazen over het publiek. Moeilijk veel 16-jarigen met een enkele uitschieter hier en daar en daar dan de hele zaal mee gevuld. Ik weet niet hoor, maar de meeste DnB/DuB raves zijn redelijk underground (and for good reason), daarom vraag ik me af of de organisatie hier wel op zit te wachten?

  • Marc op 7 mei 2012 om 20:41

   Waarom zou een organisatie niet hier op zitten wachten? De party was toch dik uitverkocht?! Ook al zijn het vooral 16-jarigen, blijkbaar is het succesvol anders waren er nog kaarten 😉

 2. hobbel op 4 mei 2012 om 18:37

  Superfeestje, waren er maar meer van dit kaliber. En Netsky blijft gewoon goed, alleen die MC moet wat vaker zn mond houden. Subscape draaide de zaal tegen verwachting in ook aardig plat.

Reageer met je DrumandBass.nl account: