DrumandBass.nl
Madcap - Joy & Pain EP
Home » Madcap – Joy & Pain EP

Madcap – Joy & Pain EP

Madcap
Nog net voor het einde van 2017, op zaterdag 30 december om precies te zijn, heeft Madcap nog even een toffe EP uitgebracht op het jonge US/UK based label Smooth N Groove Records. En wat heeft de Engelse producer toch weer een dikke plaat weten te maken zeg, niet te geloven!

Madcap is bij het grote publiek in Nederland niet heel bekend, wat ik persoonlijk jammer vind gezien het grote talent dat de Engelsman heeft voor zowel het produceren van tunes als het performen achter de decks. Zijn tunes staan voor mij altijd garant voor kwaliteit en bevatten steevast kenmerkende diepe basslines, toffe sexy vocals en funky breaks & samples. De beste man heeft zijn muziek inmiddels al uitgebracht op befaamde labels als Randall’s MacII, LTJ Bukem’s Good Looking en Fokuz, Celsius & Soul Deep om er maar een paar te noemen. Daarnaast heeft hij remixes gedaan voor bijvoorbeeld LTJ Bukem, Nookie, Tango, Cloud 9 en 4Hero. En ook collabs met onder andere Furney, Jaybee, Paul SG en Andy Skopes maken deel uit van zijn discography.

En nu is er dus ook een EP op het vrij recente label Smooth N Groove Records dat in 2016 het levenslicht zag. Madcap’s Joy & Pain EP bestaat uit 4 nieuwe tracks die mooi de veelzijdigheid van de producer weerspiegelen. Zowel diepe spacey drum and bass, als energieke breaks, smerige amens en een heerlijke roller, I like it. Dus, speakers vol open en gaan!

// Stream & buy //
iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/joy-pain-ep/1317962282
Soundcloud: https://soundcloud.com/sngrecs/sets/madcap-joy-pain-out-december

// Volg Madcap //
Facebook: https://www.facebook.com/pg/MadcapDJ
Soundcloud: https://soundcloud.com/madcap

// Volg Smooth N Groove Records //
Facebook: https://www.facebook.com/SnGRecs 
Soundcloud: https://soundcloud.com/sngrecs

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.