DrumandBass.nl
Mindmapper & Silvahfonk - Convection EP
Home » Mindmapper & Silvahfonk droppen Convection EP op Dispatch

Mindmapper & Silvahfonk droppen Convection EP op Dispatch

Mindmapper & Silvahfonk - Convection EP
Oh man, wat kijk ik al een tijd uit naar deze release zeg. Al maanden en maanden zit ik te wachten tot Mindmapper & Silvahfonk hun allereerste EP, uitbrengen voor Dispatch Recordings. En komende maandag is het moment dan ein-de-lijk daar, hun Convection EP zal het levenslicht zien en uitgebracht worden op Dispatch LTD.

Het Nederlandse producersduo is zeer lekker bezig de afgelopen jaren en heeft vrij regelmatig behoorlijk dikke tunes uitgebracht op verschillende labels als Blendits, Fokuz, Demand Records, Break-Fast Audio en Creative Wax. En nu wordt daar dus Dispatch aan toegevoegd, niet gek!

Convection EP bestaat uit 4 verse tunes van de heren en wie de producties van het duo een beetje kent hoort onmiskenbaar de eigen sound van het duo terug. Techy, maar toch funky en rolling, vergezeld van verknipte oldschool breaks, maar dan in een modern jasje. Voel ook de basslines van de titeltrack Convection, maar ook in de tune Panish is deze smerige bass niet te missen, knappe head die stil blijft staan op deze tunes in de club!
Convection EP is aanstaande maandag 28 augustus dus uit via de webshop van Dispatch Recordings en vanaf 1 september wereldwijd.

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.