DrumandBass.nl
Show Dem Beatz
Therapy Sessions dec 2018
Home » Show Dem Beatz open deck party

Show Dem Beatz open deck party

Aanstaande vrijdag, 29 juni, organiseert Show dem Beatz een open deck party. “Open deck?” ik hoor het je bijna denken. Ja open deck, met andere woorden er is geen vooraf vastgelegde line-up. Een deel van de avond kan namelijk iedereen, die daar zin in heeft zijn of haar eigen USB sticks inpluggen en achter de decks plaats nemen. Het doel van deze avond is dan ook om opkomend talent een kans te bieden, vandaar ook dat het tweede deel van de avond een dj contest bevat.

Show Dem Beatz vindt plaats van 22.00 – 03.00 uur in Zip & Zo in Amsterdam en de avond is gratis toegankelijk. Open deck is er tussen vanaf het begin tot een uur of 00.00 waarna de dj contest begint. Voor deze dj contest kun je een mix insturen, bijvoorbeeld naar inbox van de Facebook pagina van Show Dem Beatz.  De organisatie geeft namelijk een aantal van de dj’s uit de inzendingen de kans om 45 min tot een uur te draaien. En het is niet alleen op drum and bass gericht, ook andere bass genres als house, trap, hiphop, grime en dubstep zijn namelijk van harte welkom.

Al met al lijkt Show Dem Beatz een tof concept en iedere avond die er is opkomend dj talent te supporten juichen wij natuurlijk van harte toe. Check voor meer informatie het Facebook event: https://www.facebook.com/SHOW-DEM-BEATZ-217041075687170

Add comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.